Principals entitats d’ajuda al refugiat a Barcelona

STOP MARE MORTUM

És una organització a nivell català que  vol aconseguir un món que respecti els drets humans, que sigui igualitari i on s’utilitzi el diàleg com una eina de resolució dels conflictes. Ho vol fer  incidint en el canvi de polítiques migratòries, d’acció exterior i de protecció internacional.

logo-mortum.jpg

REFUGEES AID BCN

És una entitat d’àmbit nacional, però que treballa des de d’àmbit local. Té com a objectiu poder connectar a tots aquells que volen ajudar als refugiats en necessitat, ja sigui d’una manera directa o a través d’altres associacions.

refugees.jpg

PROACTIVA OPEN ARMS

És una organització no gubernamental i sense ànim de lucre. El seu objectiu principal és salvar del mar a tots aquells refugiats que arriben a Europa. La seva principal activitat és vigilar i salvar embarcacions, a més de denunciar les injusticies que estan patint totes les persones refugiades.

logo.png

EN RED SOS REFUGIADOS

És una plataforma de caràcter humanitari que junta varies associacions d’àmbit regional de varies comunitats autònomes. El seu principal objectiu és juntar recursos per tal d’ajudar d’una manera més directa i ràpida a totes les persones refugiades que ho necessitin.

sos-refugiados.jpg

REFUGE(ES)UOC

És un projecte de l’Àrea de Cooperació i Globalització de la UOC, gestionat per la xarxa de voluntaris (estudiants i professionals). El seu objectiu és treballar en l’acompanyament a travès d’accions socioeducatives i de la sensibilització.

refugeesuoc_logo-e1464809803589.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s